Saturday, September 11, 2010

Hoi raya datang lagi!

heh exitednye budak nie...sampai kluar kepak...haa jum2 beraya kutip duit raya...;pp

uuiihh mulutku penuh dgn makanan sahaja..ha makan2 mkn bnyk2!

uuu gaya raya gitu...

amboi kak..jgn nak exited sgt la dpt duit raya..taun depan xdpt da..

wajah abng long saya bercahaya..iman kiutla tuh bwat muke tekejot...heh..

mai2 bju lelong..!

The Mokhas~ uuu.. =D

alolo 3 adek2 ni..

alah iman nak tunjuk loving konon muahaha;p


keluarga kecil saya..=)

muahaha(glak puas gmbr dpt upload..akhernya..)
ok2 saya tahu lama saya x update blog..sebab..heh xpyh tahu la yak..
jemput2 lah tgk gmbr yg xseberapa ni..gmbr2 teruja bila berhari raya..
heh kau mcm budak2 lah..ahah saya xkesah..saya mseh dpt duit raya...harharhar;p

SELAMAT HARI RAYA SEMUA & MAAF ZAHIR BATIN OKIE ;D




Saturday, September 4, 2010

saya nak update blog lah!

HUUU...knape nie...kau orang..saya nak ltak gmbar yg sgt bnyk kat dlm blog ni x ngak bisa dong...
ngapain??...gila lambat lah bile nak msok kn gmbr..saya akan cube yg terbaik untuk ltak jugak..
peduli hape akuh!..ngahh3..2gu saya nak update gmbr English in Ramadhan tuh...seronok tgk gelagat anak2 yatim tuh....sabar ek...(dlm hati??..) ;DD