Sunday, November 21, 2010

Hai adik abang kakak



*muka khusuk baca buku fairy2 versi tebal punya..~
bunuh3!gadoh3!

ok Suhailah,,..go! maki hamun versi sopan cepat!
Hai abang kakak adik, kan saya da cakap jangan macam2..
hai abang kakak adik, kan saya da cakap jangan buat bukan2
hey mana pergi otak anda?
saya xsuke lah bila arang dah menjadi abu
bila Cinderella tuka jadi orang suruhan
bila Snow white dibuang ibu tiri
bila Princess Fiona tuka jadi HULK..hulk??
bila rambut Rapunzell dipotong ahlli sihir jahat..
heeee! xsuke lah! anda,anda dan anda pun x sukak kan?..
xnak kan..propa lebih lah anda semua ni..
sabar je lah dengan anda ni!
jadi renung2kan selamat beramal~~

Saturday, November 20, 2010

out of words!



eerrrr,,
ntah...
eerrrmmm..
huuuhh
ffuuuhhhh
eh2 kau boleh jalan lah!
jangan keluarkan ayat yang kau sendiri xtau maksudnya!
jangan nak berlagak mcm kau ibarat lahir kat rumah atas bukit!
jangan berlagak mcm kau adiwira penyelamat dunia
jangan berlagak macam kau saintis terhebat
jangan berlagak yang kau tuh mcm pinang di belah dua
jangan berlagak macam kau pelajar yang ditaja blajar luar negara
jangan berlagak macam kau tuh sempurna
jangan berlagak macam kau tu cukup ilmu
jangan! jangan sesekali sikap macam tuh.
risau,risau,risau,risau...
tapi masih boleh tersenyum..=))



luahan hati xperlu dirasa.

Sunday, November 14, 2010

Sudah berbulan lamanya!


saya cuma nak pos ini sahaja sebab ini sgt penting dalam hidup saya!

HAPPY BIRTHDAY SAHABAT!!!
BUCUK BASIN HAMES HANYER..
KAU TETAP MAK SAYANG!
untuglah..yee..


Yang berumaur 19 tuh bukan aq tau..tuh2 yag muke cm kucen siam tu...haa??..aha maap lah gmbar aq terrrrbesar sket dr kau sbb aq suke gmbr kite ni nampk suci di mlm hari..kannn alah aq tau kau sukekan..??ahahah APIS XTAHU LAH TUH! dgn sebutn beberapa kali..
seehh kau da besar rupenyer..maaplah aq dah lama x update blog ini..bukan apa kalu dah duduk kat ceruk phm2 jelah..laen lah klu duduk kat condong..condong??ahah..weh! kau skrung dah besar muke pon da macm asuarairai..dah boleh kawen dah...sumpah rindu kau..nnti kita berjumpa layan lagu beyonce "assalamualaikum", joget tarian basuh kain, reka lagu ray mcm2 lg lah keje kotor kite bwt ok?..eeeii awak jht ajar kite bukan2...eh2 nak tau x dlm bnyak2 kawan yg kite ade..awak lah yg paling.....err baik?..errmm jgn lupe diri ok..sntiasa jd yg terbaik ok dlm hidup!..igt x mase kite penah gadoh dulu?..sian awak smpi nak kluar dr group kite yg "popular" tu..tapi benda xsama klu xde awak kan..heheh sedih..
saya xboleh nak tulis ayat mcm novel sbb..kite bkn cmtu doh!..aha lu rempit bai mne main ayat jiwang ye ak?..ok lah bai wa ucap HEPI 19 OK! lu jgn nak rase besar sgt..dok umah ngan mak lagi kan?..ahaha akhir kata LU GUA mira abg2 Benefit tu kwn sampai mati!..LOVE LALAMILK..