Thursday, January 20, 2011

Orang lain cuti kita pon cuti.

Ya Allah kau suhailah gedik je nak letak gmbr sorang2 kan..ahah sorri lah ai teruja sangat pergi trip kecil kecilan semalam..kui2..maklumlah cuti...maka kami membawa diri ke Teluk Batik lah. Eeeuuw baru nak pergi ke?orang lain da jejak sana mase sem 1 lagi susue oi..errmm saya insan yang lemah..eicece..walaupun percutian ni tidak melibatkan satu lori tapi ianya berbaloi dan boleh dikenangkan sampi bile2 okie!;p
Ohmaigod! ketepi2 nak terjun laut da ni! haa punye exited ni..thank to abe2 driver kami merangkap assistant tlg jaga beg,baju2,makanan dan tukang ambil gambar..jasamu tetap dikenang..haha so readers enjoy the pictures okeeey!


Thanks to penaja payung En Izzat~haha;


aaa kami dah tuka baju ok! siap sedia untuk berendam!

ohh sweet moment..naseb nama ai panjang..berguna untuk korang semua tahu!


maaf lah asyik kami bertiga je..haha ok siap sedia nak naik bot! wuhu keliling pulau jom!
(lokasi gmbar mesti dkat pokok klapak! baru mcm hawaiii eeee ;p)


Yeay bot2 time!..uuu izat jgn exited sangat lah..kang abang tu tinggal kan kat pulau bru tau..


seronoknye naik bot ni bile angin kuat menghentam muka kan...haa tibe berangan lah ala2 titanic...uuu turun bot lencun badan! nak laju sgtkan...


ohh masa untuk pulang...muka masing2 bagaikan berat nak meninggalkan pulau tersebut..
izat muka shahdu sbb xdpt tengok awek hot leww tuuew..haha
p/s: pakcik tu pon nak jugak masuk..meh la dekat2 pakcik..mmg kamera saya nak snap gmbr pakcik sekeluarga..-___-
ok kami pon berangkat pulang....see yaa Teluk Batik~
Jeng-jeng!
Tiba-tiba!
*
*
*
*
*
*
*
Kereta
*
*
*
*
*
*
*
Izzat.......
*
*
*
*
*
*
*
Break down!! kuang,kuang~;p
Nasib dah nak sampai seri iskandar da..klu tak..Pak guard pon suke!
haha..
huhu xde lah teruk sangat pon cume temperature panas jep..
hehe so kami picnic sebentar di sempadan seri iskandar jap lah
tunggu punye tunggu..maka akhirnya dah boleh gerak bailk..yeahh!
sempat jugak lah blaja kompenan2 kereta kan..haha..so encik driber telah manghantar kami dengan selamat.Terima kasih encik2 sekalian...=)))

*gmbr wajah masok kolej xde lah masing2 penat muke da berminyak tudung da senget2..kah2
propa lebih tau..bye!
;D.














Thursday, January 13, 2011

AIS beku cair ~

Oh TIDAK! semester ini saya menuntut ilmu AIS!..
oh tolong2!..ai x suke subjek nie..dia buat medulla oblongata saya berpeluh..
eh2 ngeri akak~
eee macam mana nie..ehehe
kena cargas ni..tangan jari jemari yang lentik tuueww kene pantas tuntas ni..
kalau tak OZ tu speed je..aku baru nak tekan A die dah soh tekan Z..pantas bukan?
errmm kena berlatih depan laptop hari2 lah ni..wahh ALASAN Suhailah..!
nak on9 je..errmm saya budak naif..~haha
harus suhailah,harus...harus berusaha...kasi pulun habissssss..
err incik AIS kasi baik sama saya haa..
AIS-Account Information System(nme glamer)

gambar klas AIS pagi tadi lah ni..muka habis bangga dapat main taip2..tah apa aku taip tak tahu lah..
oh yea lupa mase ni Cik OZ tak datang pulak die..kui2
ok bubye..
;D.


Saturday, January 8, 2011

Sizzling Mee yaaw!




heeyoo!..huhu my first entry setelah seminggu duduk di Uitm Perak yeah...dan juga kali pertama pada minggu pertama keluar dari kepompong kolej yeaahh!
merujuk kepada gambar di atas..kami baru je selesai makan tengahari a.k.a makan malam lah
sanggup tuh tak makan tghari semata nak makan sizzling makcik sidek!.wah3..
ok lah boleh la sedap lah sizziling dia..cume naseb tak menyebelahi kami sebab cendawan tak dak..mak cik tu cakap belom tumbuh..errmmm
ahaaha konon kata kluar pg makan malam xpayah lah turun downtown makan lagi..errmm yang ado turun jugak melantak lageeyy..kui3..ok kejap je yeep assgmnt ,melambak..

jap2 kepala knpa kepala ai nampak besar..hairan lah..kesan pembiasan gambar mungkin..haha;p
ok jangan risau saya masih stabil berjalan lagi xde senget2..kui3..

oh lupe nak kenalkan..dr kiri..wawa,farah,Ain,Lenn(tukang ambil gmbr ;p) && meeeee!
ok wa bla dulu bai!
;D.