Thursday, November 3, 2011

Segalanya telah ditentukan

Syukur ke hadrat illahi kerana meminjamkan saya nikmat yang tak dapat dibalas =)
seperti biasa setiap kali cuti semester hati akan sentiasa tak tenang nak menunggu resultkann
baiklah untuk result semester 5 kali ini..
errmmmm Alhamdullilah~~
masih seperti biasa pointer nyeee
cuma sem ni tak dapat bonus lah heheh
saya tetap bersyukur teramat yang sangat....aouuwwhhh rasa nak menangis
dulu mase dapat bonus tak de pulak kau nak menangis

secara jujur mase sem 4 mmg tak sangka sbb rase mcm bongak sangat jawab exam
tapi sebabkan Allah nak bagi rezeki kat saya time tu saya suke hewhew

tapi sem 5 mmg boleh rasa bongak nyeww sebab saya lemah dgn 3 subjek bukan nama sebenar ni
heheheh

tapi tidak apalah..
saya pun tak tahu macam mana nak gambarkan perasaan saya sekarang ni
(sat lagi nanges la tueew!)

cuma saya sedikit hampa sebab tak mampu nak mengukirkan senyuman di bibir mama ayah macam sem lepas =''/

alaaa mesti xdpat kasut 2 pasang rm 50 errmm kena pakai duit sendiri la gamaknyeeee

errr ok lah btw saya ucapkan TAHNIAH untuk rakan2 seperjuangan saya okaay!
yang dekan ke tak dekan ke...
ok nite2