Wednesday, July 20, 2011

friends make the world go round!


kawan yang baik sentiasa sedar apa yang berlaku
walaupun perkara kecil tapi cepat tersedar
sebab hubungan kawan yang dah lama
kadang kala kita tak perasan apa yang kita cakapkan
kerana pasti ada hati yang terguris
tapi semua itu normal bila perkataan KAWAN BAIK tu wujud
it's normal my friend
one word that always save our friendship is "MAAF"
and the sweetest things that u did just now, it's really touches me =')
because friendship isn't how you forget,but how you forgive.

(serius xrase ap2 pon bile kau hntar komen cmtu..gile heartless kan aku kah3!)
you are really my true BFF xoxo
;D.
*maap ya broken english digunakan..xphm bukak google translate keh3..;p





Friday, July 15, 2011

Eh! Train Sampai! (ETS)


ETS!ETS!
malu je jadi orang kau ni suhailah
suke hati kau je terjemahkan ETS tu ikut kamus dewanbahasabaku kau
hik2 oi2 kite balik naek ETS..syiok ohh
skejap je dah sampai oh..xsempat nak order mkn atas train dah sampai
ok tu tipu.
ahah apa-apa pun aku dah sampai rumah
bila dah sampai rumah bukak sangai cari makanan mane tak gemok!
dasar perut lembu..
oi perut lembu buat satay sedap kot..
haaa tgk pikir makan lagii!

macam biasa xde gambar xde cerita lah kan hik2





yg baju purple tu lah yg hantar ktorang kat stesen batu gajah tengs CELIAA!


haa tu die tunjuk train tu xsabr nak halau kiterunk ah tuh..padahal tran dtg belah blakang



susah bgmbar dgn org tinggi! ok caption siket: hai saya seorg yg rendah sebenarnye,nmpak tinggi sbb kasut tebal tp actual performance saya pendek dan gem2..haiishh tu muke mcm mintak penyepak..kih3



okkk dah naik gerabak dah...best selesa sejuk hooo bilek air pintu automatik..mcm tekan loceng rumah orang kaya mintak derma stail die..keh2..tapi xbest sbb dpt tmpt yg lwan arus PENING lah! nak order makan pon susah! ehee apa2 pon saya dah selamat sampai tepat pda masanye kate koo..ok bye!!
p/s: anta msg kat mama sbb teruja balik naik train kan.then mama cakp "ala biaselah org ulu naik train tu yg jakun sagt".maaaaaaa....sampai hati..-____________-'

;D.